Apartmani

Mandre - otok Pag - Hrvatska

Home /

Aktivni odmor

Aktivni odmor

Za one koji vole aktivniji odmor okupili smo najzanimljiviju ponudu na otoku Pagu gdje će se naći ponešto za svakoga.

Od lokacija izdvojili smo kampove Straško i Šimuni koji nude aktivnosti i sadržaje kao bazeni, aquaparkovi, igrališta, ronjenje, najam jet-ski i quad vozila, vožnja polu-podmornicom te biciklističke staze otoka paga.

Camping Straško

Za one koji vole opuštanje u bazenu, odmah do plaže kampa Straško nalazi se bazenski kompleks na otvorenom. U kampu se još mogu naći tereni za nogomet, tenis, odbojku na pijesku, badminton i čak 6 dječjih igrališta. *Ulazak u kamp se naplaćuje*

Više informacija: kampstrasko.com
Google Maps route

Šimuni Camping Village

Posjetite najveći Aquapark na otoku Pagu koji se sastoji od 14 zabavnih elemenata i kojeg jednako vole i veliki i mali. Aquapark u Camping Villageu Šimuni otvoren je od 1. lipnja do 15. rujna, a postavljen je na Zlatnoj plaži. Provjerite i veliku ponudu igrališta za sport i rekreaciju kao nogomet, odbojka, stolni tenis, penjanje, badminton… *Ulazak u kamp se naplaćuje kao i sam aquapark*

Više informacija: camping-simuni.hr
Google Maps route

Zaton Holiday Resort

Kamp Zaton Holiday Resort nalazi se oko 1 km od centra Nina, blizu Zadra. Kategoriziran je s četiri zvjezdice. Provjerite ponudu koja obiluje sadržajima i događanjima za djecu i odrasle, od plažabazenaaktivnosti, zabavnih sadržaja za djecu do gastronomskih delicija.

Više informacija: camping.hr/zaton  zaton.hr
Google Maps route

Vožnja polu-podmornicom

Zaronite u čarobne morske dubine i u 45 minuta dnevne vožnje ili 30 minuta noćne vožnje s podvodnim osvjetljenjem upoznajte novi svijet! Polu-podmornica vozi na tri lokacije, Novalja, Mandre i Šimuni.

Više informacija: semi-submarine-simuni.com    semisubmarine-novalja.com

Najam Jet-ski

Iznajmite Jet-ski u kampu Šimuni i krenite u zabavnu vožnju ili istražite obližnje otoke na uzbudljivom jet safariju. U kampu Šimuni također možete iznajmiti skuter, bicikl, električni skuter (e-scooter), pedalinu, kajak, seascooter.

Više informacija: camping-simuni.hr/hr/aktivnosti/jet-ski
Google Maps route

Najam Quad (ATV)

Quad Safari – istražite udaljena i skrivena mjesta otoka, otkrijte iznimnu ljepotu prirode i doživite quad avanturu uživajući u prekrasnom pogledu na kvarnerske otoke i podvelebitski kanal.

Više informacija: sunturist.com/croatia/hr/izleti/quad-safari

Ronjenje (Scuba diving)

Upoznajte ljepote jadranskog podmorja, otkrijte tajne potpoljenih brodova koji se nalaze na 40 metara od obale i doživite nezaboravnu podvodnu avanturu.

Više informacija: camping-simuni.hr/hr/aktivnosti/ronjenje  foka.hr
Google Maps route

Biciklizam / Biciklističke staze

Otok Pag je jedinstven otok i jedan od najduljih otoka naše lijepe Hrvatske. Otok obiluje prirodnim ljepotama netaknute prirode, suhozida i krša. Biciklističke staze protkale su cijeli krajolik otoka Paga. Uz označene biciklističke staze postoji mnoštvo staza pogodnih za vožnju ovim najzdravijim prijevoznim sredstvom.

Više informacija: tzkolan-mandre.com/hr/aktivni-odmor/biciklisticke-staze

ZadarBikeMagic web stranica i aplikacija za iOS i Android uređaje pruža 3000 Km sa čak 96 staza namijenjenih za brdski (MTB), cestovni (ROAD) te rekreativni (TREKKING) biciklizam. Izdvojili smo 7 staza koje se nalaze na otoku Pag-u koje možete voziti koristeći ZadarBikeMagic aplikaciju.

MTB 44 – Povljana
Duljina: 19.6 Km
Fizička Težina: 1/3
Ukupni uspon: 353 m

MTB 45 – Pag 1
Duljina: 46.9 Km
Fizička Težina: 2/3
Ukupni uspon: 590 m

MTB 46 – Pag 2
Duljina: 18 Km
Fizička Težina: 1/3
Ukupni uspon: 245 m

T&F 21 – PAG 2
Duljina: 11.5 Km
Fizička Težina: 1/3
Ukupni uspon: 99 m

T&F 22 – PAG 3
Duljina: 21.8 Km
Fizička Težina: 1/3
Ukupni uspon: 280 m

ROAD 22 – PAG 1
Duljina: 41.2 Km
Fizička Težina: 1/3
Ukupni uspon: 508 m

ROAD 23 – PAG 2
Duljina: 166.5 Km
Fizička Težina: 3/3
Ukupni uspon: 1989 m

Copyright © 2019. www.angelicamandre.com • Sva prava pridržana • Privacy PolicyCookie Policy